
Hvit Bønne Kylling Chili fra Knorr®
Prøv vår deilige oppskrift på hvit bønne kylling chili fra Knorr®. En varmende og smakfull rett perfekt for kalde dager.
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 pund benfri, skinnfri kyllingbryst, kuttet i biter
- 2. 2 ss olivenolje
- 3. 1 medium løk, hakket
- 4. 1 ts malt spisskummen
- 5. 3 1/2 kopper vann
- 6. 1 boks (15,5 unse) med cannellinibønner uten tilsatt salt, skylt og drenert
- 7. 1 boks (4 unse) med milde hakket grønne chili, usiltet
- 8. 1 pakke (5,4 unse) Knorr® Rice Sides™ - Urter & Smør
- 9. 1 medium squash, delt i fire på langs og skiver
Fremgangsmåte
- 11. Krydre kyllingen med salt og pepper om ønskelig. Varm olje i en stor, dyp non-stick stekepanne over middels høy varme og stek kylling og løk, rør av og til, til kyllingen er lett brunet, ca. 4 minutter. 2. Rør inn malt spisskummen og stek, rør om, til det dufter, ca. 30 sekunder. Tilsett vann, bønner og chili med væsken deres og kok opp over middels høy varme. 3. Rør inn Knorr(R) Rice Sides(TM) - Urter & Smør; reduser varmen og la det småkoke under lokk i 4 minutter. Rør inn squash og kok til risen er mør, ca. 3 minutter. Server, om ønskelig, med limebåter, hakket fersk koriander og stekte tortillastriper* eller tortillachips.