
Gulrotkakepai
Denne deilige gulrotkakepaien kombinerer smaken av gulrotkake med en sprø pai-skorpe. En perfekt dessert for enhver anledning!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 boks (15 unse) med gulrøtter, drenert
- 2. 1/4 kopp smør
- 3. 1/4 kopp honning
- 4. 1/2 kopp hvitt sukker
- 5. 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 6. 2 egg
- 7. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 8. 1 teskje malt kanel
- 9. 1 teskje malt muskatnøtt
- 10. 1 teskje salt
- 11. 1 oppskrift paideig for en 9-tommers enkeltpai
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen gulrøtter, smør, honning, vaniljeekstrakt, salt, egg og krydder i en blandebolle. Bland grundig sammen med en elektrisk mikser; bland til det er glatt. Vend inn hvitt og brunt sukker. Hell fyllet i paideigen.
- 22. Stek på 350 grader F (175 grader C) i 50 til 60 minutter. For å sjekke om paien er ferdig, sett inn en tannpirker. Hvis den kommer ut ren, er den klar.