
Peanut Butter Pie VI
Denne oppskriften på Peanut Butter Pie VI er en himmelsk dessert laget med peanøttsmør og en sprø kjeksbunn. Perfekt for de som elsker peanøttsmør!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 2/3 kopp hvitt sukker
- 2. 1/3 kopp peanøttsmør
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 3 ss maisstivelse
- 5. 1/2 ts salt
- 6. 2 kopper melk
- 7. 4 egg, delt
- 8. 1 (9 tommer) paibunn, stekt
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen 2/3 kopp hvitt sukker og peanøttsmør. Dryss 2/3 av blandingen over stekt paibunn.
- 22. Kombiner 1/2 kopp sukker, maismel, salt, melk og eggeplommer i en middels stor kjele. Kok og rør over middels lav varme til tykk konsistens. Hell fyllet over peanøttsmør-blandingen i paibunnen.
- 33. I en ren glassbolle, pisk eggehviter til de er veldig stive. Fordel marengs på toppen av paien. Dryss resterende peanøttsmørsmuler over eggehvitene.
- 44. Stek ved 400 grader F (205 grader C) i 5 til 7 minutter, eller til marengsen er gyllenbrun.