Peanut Butter Pie VI

Peanut Butter Pie VI

Denne oppskriften på Peanut Butter Pie VI er en himmelsk dessert laget med peanøttsmør og en sprø kjeksbunn. Perfekt for de som elsker peanøttsmør!

Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 2/3 kopp hvitt sukker
  • 2. 1/3 kopp peanøttsmør
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 3 ss maisstivelse
  • 5. 1/2 ts salt
  • 6. 2 kopper melk
  • 7. 4 egg, delt
  • 8. 1 (9 tommer) paibunn, stekt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen 2/3 kopp hvitt sukker og peanøttsmør. Dryss 2/3 av blandingen over stekt paibunn.
  2. 22. Kombiner 1/2 kopp sukker, maismel, salt, melk og eggeplommer i en middels stor kjele. Kok og rør over middels lav varme til tykk konsistens. Hell fyllet over peanøttsmør-blandingen i paibunnen.
  3. 33. I en ren glassbolle, pisk eggehviter til de er veldig stive. Fordel marengs på toppen av paien. Dryss resterende peanøttsmørsmuler over eggehvitene.
  4. 44. Stek ved 400 grader F (205 grader C) i 5 til 7 minutter, eller til marengsen er gyllenbrun.