
Makronkakebarer
Opplev en himmelsk smaksopplevelse med disse saftige Macaroon Cookie Bars. Enkle å lage og perfekte for en søt avslutning på måltidet.
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (18,25 unse) pakke djevelens matkakeblanding
- 2. 1/2 kopp smør, myknet
- 3. 1 egg
- 4. 1 (14 unse) boks søtet kondensert melk
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 egg
- 7. 1 1/4 kopper flakete kokosnøtt
- 8. 1 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 23x33 cm form.
- 22. I en stor bolle, bland sammen kakeblandingen, smør og 1 egg. Blandingen vil være smuldrete. Trykk den ned i den forberedte formen.
- 33. I en annen bolle, bland sammen søtet kondensert melk, vanilje og 1 egg til det er glatt. Rør inn 1 kopp kokosnøtt og pekannøtter. Fordel blandingen jevnt over den forberedte bunnen. Dryss resterende 1/4 kopp kokosnøtt over toppen.
- 44. Stek i 30 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til gyllenbrun. Avkjøl på rist før du skjærer det i barer.