Makronkakebarer

Makronkakebarer

Opplev en himmelsk smaksopplevelse med disse saftige Macaroon Cookie Bars. Enkle å lage og perfekte for en søt avslutning på måltidet.

Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (18,25 unse) pakke djevelens matkakeblanding
  • 2. 1/2 kopp smør, myknet
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 (14 unse) boks søtet kondensert melk
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 egg
  • 7. 1 1/4 kopper flakete kokosnøtt
  • 8. 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 23x33 cm form.
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen kakeblandingen, smør og 1 egg. Blandingen vil være smuldrete. Trykk den ned i den forberedte formen.
  3. 33. I en annen bolle, bland sammen søtet kondensert melk, vanilje og 1 egg til det er glatt. Rør inn 1 kopp kokosnøtt og pekannøtter. Fordel blandingen jevnt over den forberedte bunnen. Dryss resterende 1/4 kopp kokosnøtt over toppen.
  4. 44. Stek i 30 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til gyllenbrun. Avkjøl på rist før du skjærer det i barer.